volg ons ook op social media
Gratis verzending
Betaal makkelijk met iDeal
Bekijk de verkooppunten via onze store locator

Garantie

Garantie Boccia Titanium

Op deze pagina vind je alles over de garantie van Boccia Titanium artikelen.

Op jouw Boccia Titanium horloge of sieraad verlenen wij de wettelijke garantie op de kwaliteit van de materialen en productie. Dit geldt alleen als het artikel is verkocht door een erkende Boccia Titanium dealer.

Voor schade en/of defecten die het gevolg zijn van normale slijtage geldt een garantieperiode van vierentwintig (24) maanden na de datum van aankoop bij jouw Boccia Titanium dealer. Boccia Titanium verstrekt de garantie volgens onderstaande voorwaarden. De internationale Boccia Titanium garantie dekt gebreken in het materiaal en fabricagefouten die reeds aanwezig waren ten tijde van levering van het gekochte Boccia Titanium horloge of sieraad. De garantie is slechts geldig als je in bezit bent van een geldig garantiecertificaat en/of aankoopbewijs.

Gedurende de garantieperiode heb je op vertoon van geldige garantiecertificaat recht op gratis reparatie van gebreken. Indien jouw Boccia Titanium horloge of sieraad niet zodanig hersteld kan worden dat normaal gebruik daarvan mogelijk is, garandeert Boccia Titanium dat jouw horloge of sieraad zal worden vervangen door een Boccia Titanium horloge of sieraad met dezelfde of gelijke kenmerken. De garantie van vierentwintig (24) maanden geldt dan opnieuw na de datum van aankoop van het vervangende horloge of sieraad.

Deze fabrieksgarantie omvat niet:

  • Het uit elkaar halen of het repareren door andere personen dan geautoriseerde specialisten (bijv. om de batterij te vervangen, onderhoud of reparaties) of het veranderen van de originele staat van het horloge of sieraad onafhankelijk van Boccia Titanium;
  • de levensduur van de batterij;
  • normale slijtage (bijv. een bekrast kristal; verkleuringen en/ of veranderingen in het materiaal van niet-metalen bandjes en kettingen, zoals leer, textiel, rubber; afschilferen van vergulde of verzilverde delen);
  • beschadigingen aan enig onderdeel ten gevolge van oneigenlijk/abnormaal/ruw gebruik, achteloosheid, nalatigheid, ongelukken (stoten, vallen, deuken, verpletting, gebroken kristal, e.d.), oneigenlijk gebruik van het horloge of sieraad en niet nakoming van de door Boccia Titanium verstrekte gebruiksaanwijzingen;
  • indirecte of gevolgschade ten gevolge van bijv. het gebruik, niet functioneren, gebreken of onnauwkeurigheid van het Boccia Titanium horloge of sieraad;

Het verwachtingspatroon bij normaal gebruik van het Boccia Titanium artikel is dat er slijtage kan ontstaan. Wanneer dit gebeurt kan je ook geen aanspraak maken op gratis reparatie of vervanging, tenzij het onder bovengenoemde garantieregeling valt.

Dan kan je jouw artikel bij een Boccia Titanium dealer brengen. Tegen betaling van een vergoeding wordt het dan gerepareerd/omgeruild. Je ontvangt eerst een prijsopgave wanneer de dealer kosten berekend voor de reparatie/omruiling. De reparatie wordt niet uitgevoerd zonder akkoord van de prijsopgave. Het artikel wordt dan eventueel ongerepareerd retour naar je gestuurd.

Wanneer jouw Boccia Titanium horloge of sieraad defect is en via www.boccia-titanium.nl verkregen is, kan je contact opnemen via volgend e-mail adres: info@boccia-titanium.nl anders kan je terecht bij jouw Boccia Titanium dealer. Zie onze verkooppunten voor jouw Boccia Titanium dealer.

VOLG ONS OP INSTAGRAM

@BOCCIA_TITANIUM_NL