Boccia Titanium

De collectie is ontwikkeld door internationale ontwerpers. De gehele Boccia Titanium collectie is gemaakt van puur titanium. De sieraden hebben een uniek design en er wordt gebruik gemaakt van diamant. Titanium is licht in gewicht, neemt de temperatuur van de huid aan en is zeer huidvriendelijk. Bovendien is het corrosie- en temperatuurbestendig.

U zult lang plezier hebben van onze Boccia Titanium producten. Titanium is een stevig en een duurzaam materiaal. Daarom komen er op titanium sieraden zelden diepe krassen. Lichte krassen kunnen met een droge zachte schuurspons of met een pennengum (de blauwe, harde gum) meestal gemakkelijke worden verwijderd van het gematteerde oppervlak.

Boccia Titanium Watches

De horloge collectie, bestaande uit zowel dames als heren modellen, worden ontworpen door internationale designers. Alle titanium en keramische componenten in de Boccia Titanium collectie zijn gemaakt van puur titanium of volledige keramisch en zijn daarmee zeer huidvriendelijk.  Het Titanium heeft een kenmerkende grijze glans en is gematteerd of gepolijst. Een groot gedeelte van de collectie heeft saffierglas waardoor het zeer kras vast is.

Boccia Titanium Jewels

Dé succesvolle combinatie, hoogste kwaliteit titanium, deels goud verguld of gepolijst en diamanten welke met de hand zijn gezet. Alle sieraden zijn gemaakt van puur titanium. Dit innovatieve materiaal heeft een delicate grijze glans, is licht gewicht, erg sterk en zeer huidvriendelijk. De stenen zijn briljant geslepen diamanten.