Retourneren

Voor alle producten geldt een bedenktijd van 14 dagen, die ingaat op de dag nadat je het laatste product van je bestelling hebt ontvangen. Binnen deze periode kan het proces van retourneren in gang gezet worden. Is deze termijn verstreken, dan kun je producten niet meer retourneren. Let wel: uitsluitend ongedragen artikelen, ongekrast en in nieuwstaat, kunnen worden geretourneerd.

Doorloop de volgende stappen:

Stap 1: Formulier
Vul het formulier voor herroeping en retourneren volledig in en voeg dit bij het pakket dat je retourneert. Vergeet het bestelnummer niet te vermelden.

Stap 2: Stuur het pakket retour
Stuur het pakket binnen 14 dagen na herroeping naar ons terug. Als klant ben je zelf verantwoordelijk voor het goed verpakken van jouw retourzending voor een goede bescherming tijdens het transport. Pak het artikel in, voeg het retourformulier ingevuld bij en zorg ervoor dat de artikelen zich niet vrij in het pakket kunnen bewegen, om zo beschadiging tijdens het transport te voorkomen.

Stuur je retourpakket, inclusief het ingevulde formulier voor herroeping en retourneren, op naar onderstaand adres:

Boccia Titanium NL
Postbus 93
1500 EB Zaandam

Wanneer je een retourzending bij een postkantoor afgeeft, ontvang je een verzendbewijs. Bewaar dit verzendbewijs goed.

Nadat wij je retourpakket hebben ontvangen
Na ontvangst van het product zullen wij beoordelen of het artikel nog in goede staat en compleet is en opnieuw als ‘nieuw’ verkocht kan worden. Is het artikel gedragen en hierdoor, of om andere redenen, beschadigd, of incompleet, dan zullen wij dit niet kunnen accepteren en ontvangt u het artikel wederom retour.

Afhandeling
Vanaf het moment dat je hebt aangegeven de aankoop te willen herroepen, zullen wij zo snel mogelijk en altijd binnen een periode van maximaal 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde artikel, het aankoopbedrag aan je terugbetalen.

Wij wachten met terugbetalen, totdat we het product in nieuwstaat hebben ontvangen.


Garantie

Wij hanteren 2 jaar fabrieksgarantie op alle horloges en sieraden. Bij horloges vallen de band, het glas, de batterij en de kroon buiten de fabrieksgarantie. Bij sieraden vallen de materiaalfouten van de sieraden onder de fabrieksgarantie.

Mocht je binnen de garantieperiode over een defect of slecht functionerend artikel beschikken, dan kun je dit ter reparatie aanbieden aan ons Service Center: HSC Nederland.

HSC Nederland
Postbus 93
1500 EB Zaandam

Heb je nog vragen?
Neem contact op met de klantenservice:

info@boccia-titanium.nl
075 670 7075 (menukeuze 1)