Boccia Titanium
Hanger 07009-01

19 x 21 mm

69,-

Dit product is op voorraad

Productbeschrijving

Boccia Titanium 07009-01

Deze bicolor hanger van Boccia Titanium is een prachtig exemplaar. De 07009-01 heeft combinatie van een glanzend goudkleurig blaadje met een gematteerd zilverkleurig blaadje. De 07009-01 is een eye catcher om ieders hals. De hanger is exclusief ketting en heeft een afmeting van 19 x 21 mm.
Bovendien zal je lang plezier hebben van dit accessoire. Titanium is een hard en duurzaam materiaal, daarom komen er in titanium zelden diepe krassen. Lichte krassen kunnen met een droge zachte schuurspons of met een pennengum meestal gemakkelijk worden verwijderd van het gematteerde oppervlak.

Boccia Titanium sieraden

De sieraden van Boccia Titanium zijn goed met elkaar te combineren. Ook kun je gemakkelijk sets samenstellen van colliers, oorbellen, armbanden en ringen. Of je nu sportief of chique gekleed gaat, het past bij elke outfit en iedere gelegenheid.

Het merk

Boccia Titanium is het titanium merk van Nederland, dat zijn oorsprong in Duitsland vindt en is opgericht in het jaar 1992. Ontwikkeld door internationale ontwerpers. Alle titanium componenten van de BOCCIA TITANIUM collectie zijn gemaakt van 99,7% puur titanium; het bijzondere materiaal. Het is licht in gewicht, neemt de temperatuur van de huid aan en is zeer huidvriendelijk. Bovendien is het corrosie- en temperatuurbestendig.

Social media

Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe collecties, toffe combinaties en de laatste sieraden of horloge trends? Hou ons dan ook in de gaten op social media. Daarnaast inspireren wij jou wekelijks met verschillende looks en mix & match combinaties!
Volg ons via: Facebook & Instagram.

Toon meer Toon minder

Productspecificaties

Productspecificaties

Doelgroep
Dames
Sieraden
Hangers
Kleur
Bicolor
Soort steen
Zonder steen
Materiaalsoort
Titanium
Breedte
21 mm
Toon meer Toon minder