Boccia Titanium
Ketting 0859-02

Sluiting Ø 3,4 mm

45,-

Productbeschrijving

Boccia Titanium 0859-02

Het ideale sieraad om los te dragen of te combineren met een hanger uit de Boccia Titanium collectie! De zilverkleurige 0859-02 beschikt over namelijk 16 stalen draden met een siliconen laag en een titanium bajonetsluiting.
Een bajonetsluiting is te openen en sluiten door een specifieke draaimethode uit te voeren. Je opent de sluiting door te drukken en in tegengestelde richting te draaien. Daarnaast is het ontwerp rechtlijnig waardoor het een hoog draagcomfort heeft.
Bovendien zal je lang plezier hebben van deze stijlvolle ketting. Titanium is een hard en duurzaam materiaal, daarom komen er in titanium zelden diepe krassen. Lichte krassen kunnen met een droge zachte schuurspons of met een pennengum meestal gemakkelijk worden verwijderd van het gematteerde oppervlak.

Boccia Titanium sieraden

De sieraden van Boccia Titanium zijn goed met elkaar te combineren. Ook kun je gemakkelijk sets samenstellen van colliers, oorbellen, armbanden en ringen. Of je nu sportief of chique gekleed gaat, het past bij elke outfit en iedere gelegenheid.

Het merk

Boccia Titanium is het titanium merk van Nederland, dat zijn oorsprong in Duitsland vindt en is opgericht in het jaar 1992. Ontwikkeld door internationale ontwerpers. Alle titanium componenten van de BOCCIA TITANIUM collectie zijn gemaakt van 99,7% puur titanium; het bijzondere materiaal. Het is licht in gewicht, neemt de temperatuur van de huid aan en is zeer huidvriendelijk. Bovendien is het corrosie- en temperatuurbestendig.

Social media

Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe collecties, toffe combinaties en de laatste sieraden of horloge trends? Hou ons dan ook in de gaten op social media. Daarnaast inspireren wij jou wekelijks met verschillende looks en mix & match combinaties!
Volg ons via: Facebook & Instagram.

Toon meer Toon minder

Productspecificaties

Productspecificaties

Lengte
42 cm, 45 cm
Doelgroep
Dames
Sieraden
Kettingen
Soort
Kettingen voor hangers
Kleur
Zilverkleurig
Soort steen
Zonder steen
Materiaalsoort
Staal, Titanium
Sluiting
Bajonetsluiting
Toon meer Toon minder