Boccia Titanium
Oorbellen 05067-02

20 mm

119,-

Dit product is op voorraad

Productbeschrijving

Boccia Titanium 05067-02

Deze unieke titanium oorstekers van Boccia Titanium zijn een mooie toevoeging aan je sieradencollectie! Wat de goudkleurige oorbellen uniek maakt, is dat het een open oorringl is die mooi om het oor heen valt. De oorbellen bestaat uit aaneen geschakelde bolletjes van groot naar klein zitten met een steker en poussette in het oor. Dat geeft een sierlijk effect. De doorsnee is 20mm. Combineer de oorbellen met andere sieraden van Boccia voor een complete look.

Boccia Titanium sieraden

De sieraden van Boccia Titanium zijn goed met elkaar te combineren. Ook kun je gemakkelijk sets samenstellen van colliers, oorbellen, armbanden en ringen. Of je nu sportief of chique gekleed gaat, het past bij elke outfit en iedere gelegenheid.

Het merk

Boccia Titanium is het titanium merk van Nederland, dat zijn oorsprong in Duitsland vindt en is opgericht in het jaar 1992. Ontwikkeld door internationale ontwerpers. Alle titanium componenten van de BOCCIA TITANIUM collectie zijn gemaakt van 99,7% puur titanium; het bijzondere materiaal. Het is licht in gewicht, neemt de temperatuur van de huid aan en is zeer huidvriendelijk. Bovendien is het corrosie- en temperatuurbestendig.

Social media

Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe collecties, toffe combinaties en de laatste sieraden of horloge trends? Hou ons dan ook in de gaten op social media. Daarnaast inspireren wij jou wekelijks met verschillende looks en mix & match combinaties!
Volg ons via: Facebook & Instagram.

Toon meer Toon minder

Productspecificaties

Productspecificaties

Doelgroep
Dames
Sieraden
Oorbellen
Soort
Oorringen
Kleur
Goudkleurig
Soort steen
Geen steen
Materiaalsoort
Titanium
Toon meer Toon minder