Boccia Titanium Oorbellen 0552-05

9,3, x 4,5 mm

75,-

Dit product is op voorraad

Productbeschrijving

Boccia Titanium 0552-05

Deze 0552-05 Boccia Titanium oorknoppen zijn goudkleurig en hebben een glanzend accent. De 0552-04 hebben een afmeting van 9,3 x 4,5mm. Ook is titanium een hard en duurzaam materiaal. Daardoor komen er zelden diepe krassen in. Bovendien kunnen lichte krassen gemakkelijk verwijderd worden met een droge zachte schuurspons. Kortom, een mooi oorsieraad die bij elke outfit past en waar je lang plezier van zult hebben!

Boccia Titanium sieraden

De sieraden van Boccia Titanium zijn goed met elkaar te combineren. Ook kun je gemakkelijk sets samenstellen van colliers, oorbellen, armbanden en ringen. Of je nu sportief of chique gekleed gaat, het past bij elke outfit en iedere gelegenheid.

Het merk

Boccia Titanium is het titanium merk van Nederland, dat zijn oorsprong in Duitsland vindt en is opgericht in het jaar 1992. Ontwikkeld door internationale ontwerpers. Alle titanium componenten van de BOCCIA TITANIUM collectie zijn gemaakt van 99,7% puur titanium; het bijzondere materiaal. Het is licht in gewicht, neemt de temperatuur van de huid aan en is zeer huidvriendelijk. Bovendien is het corrosie- en temperatuurbestendig.

Social media

Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe collecties, toffe combinaties en de laatste sieraden of horloge trends? Hou ons dan ook in de gaten op social media. Daarnaast inspireren wij jou wekelijks met verschillende looks en mix & match combinaties!
Volg ons via: Facebook & Instagram.

Toon meer Toon minder

Productspecificaties

Productspecificaties

Doelgroep
Dames
Sieraden
Oorbellen
Soort
Oorknoppen
Kleur
Goudkleurig
Soort steen
Zonder steen
Materiaalsoort
Titanium
Breedte
4, 5 mm
Lengte
3 mm, 9 mm
Toon meer Toon minder