Boccia Titanium
Ring 0102-02

6 mm breed

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Productbeschrijving

Boccia Titanium 0102-02

Een mooie eenvoudige titanium ring van Boccia Titanium met een subtiele lijn in het midden. De ring is 6mm breed.

Size guide ringen

Met sieraden is het soms lastig om te bepalen welke maat je nodig hebt. Vandaar dat we je graag verder helpen via onze Boccia Titanium size guide!

Boccia Titanium sieraden

De sieraden van Boccia Titanium zijn goed met elkaar te combineren, waardoor je gemakkelijk sets kunt samenstellen van colliers, oorbellen, armbanden en ringen. Of je nu sportief of chique gekleed gaat, het past bij elke outfit en iedere gelegenheid.

Het merk

Boccia Titanium is het titanium merk van Nederland, dat zijn oorsprong in Duitsland vindt en is opgericht in het jaar 1992. Ontwikkeld door internationale ontwerpers. Alle titanium componenten van de BOCCIA TITANIUM collectie zijn gemaakt van 99,7% puur titanium; het bijzondere materiaal. Het is licht in gewicht, neemt de temperatuur van de huid aan en is zeer huidvriendelijk. Bovendien is het corrosie- en temperatuurbestendig.

Social media

Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe collecties, toffe combinaties en de laatste sieraden of horloge trends? Hou ons dan ook in de gaten op social media. Daarnaast inspireren wij jou wekelijks met verschillende looks en mix & match combinaties!
Volg ons via: Facebook & Instagram

Toon meer Toon minder

Productspecificaties

Productspecificaties

Maat
50 (16.00)
Doelgroep
Dames
Sieraden
Ringen, Trouwringen
Kleur
Zilverkleurig
Soort steen
Geen steen
Materiaalsoort
Titanium
Breedte
6 mm
Toon meer Toon minder