Gratis verzending bij bestellingen boven de €75,-
Gratis verzending boven de €75,- in heel Nederland
Garantie

Garantie

Garantie Boccia Titanium

Op deze pagina vind je alles over de garantie van Boccia Titanium artikelen.

Op jouw Boccia Titanium horloge of sieraad verlenen wij de onderstaande garantie:

  • Voor schade en/of defecten aan horloges die het gevolg zijn van fabricagefouten geldt een garantieperiode van vierentwintig (24) maanden na de datum van aankoop bij jouw erkende Boccia Titanium dealer.
  • Voor schade en/of defecten aan sieraden die het gevolg zijn van fabricagefouten geldt een garantieperiode van twaalf (12) maanden na de datum van aankoop bij jouw erkende Boccia Titanium dealer.
  • Op plating en emaille van horloges en sieraden geldt een garantieperiode van zes (6) maanden na de datum van aankoop bij jouw erkende Boccia Titanium dealer.
  • De internationale Boccia Titanium garantie dekt gebreken in het materiaal en fabricagefouten die al aanwezig waren ten tijde van levering van het gekochte Boccia Titanium horloge of sieraad. De garantie is slechts geldig als je een geldig garantiecertificaat en/of aankoopbewijs kunt overleggen.
  • Als jouw Boccia Titanium horloge of sieraad onder de garantievoorwaarden valt maar niet hersteld kan worden, garandeert Boccia Titanium dat jouw horloge of sieraad zal worden vervangen door een Boccia Titanium horloge of sieraad met dezelfde of gelijke kenmerken. De garantieperiode geldt dan opnieuw vanaf de datum van ontvangst van het vervangende horloge of sieraad.

Deze fabrieksgarantie omvat niet:

  • Het uit elkaar halen of het repareren door andere personen dan geautoriseerde specialisten (bijv. om de batterij te vervangen, onderhoud of reparaties) of het veranderen van de originele staat van het horloge of sieraad onafhankelijk van Boccia Titanium.
  • De levensduur van de batterij.
  • Normale slijtage door gebruik (bijv. een bekrast glas; verkleuringen en/ of veranderingen in het materiaal van niet-metalen bandjes en kettingen, zoals leer, textiel, rubber; afschilferen van vergulde of verzilverde delen).
  • Beschadigingen aan enig onderdeel ten gevolge van oneigenlijk/abnormaal/ruw gebruik, achteloosheid, nalatigheid, ongelukken (stoten, vallen, deuken, verpletting, gebroken glas, e.d.), oneigenlijk gebruik van het horloge of sieraad en niet nakoming van de door Boccia Titanium verstrekte gebruiksaanwijzingen.
  • Indirecte of gevolgschade ten gevolge van bijv. het gebruik, niet functioneren, gebreken of onnauwkeurigheid van het Boccia Titanium horloge of sieraad.

Voor reparatie kun je jouw artikel bij een Boccia Titanium dealer brengen. Aankopen via www.boccia-titanium.nl kunnen ter reparatie worden aangeboden aan www.thewatchlab.nl.