Betaal makkelijk met iDeal
Gratis verzending boven de €75,- in heel Nederland
Verzenden & retourneren

Verzenden & retourneren

Levering

Het pakket wordt geleverd via PostNL.

Als wij de betaling hebben ontvangen, ontvang je een e-mail ter bevestiging dat de betaling is geaccepteerd en een e-mail met de factuur waar je de details van de bestelling kunt vinden. Zodra wij de bestelling aan je hebben verzonden ontvang je een e-mail met een track & trace code, zodat je de bestelling kunt volgen en het tijdstip van levering nagaan.

Betaling

De betaalmogelijkheden in onze webshop zijn:

  • iDeal
  • Bancontact
  • Maestro
  • Mastercard 
  • American Express 
  • Visa
  • V pay 

Heb je nog vragen? Neem contact op met de klantenservice.

Hopelijk ben je helemaal tevreden met je bestelling, zo niet? Je hebt 14 dagen (na ontvangst van de bestelling) de tijd om de bestelling te retourneren.
De verzendkosten van een retourzending zijn voor eigen rekening.

Retourneren 

Stuur het pakket binnen 14 dagen na herroeping naar ons terug. Als klant ben je zelf verantwoordelijk voor het goed verpakken van jouw retourzending.
Pak het artikel in, voeg het retourformulier ingevuld bij. Zorg er daarnaast ook voor dat de artikelen zich niet vrij in het pakket kunnen bewegen. Hierdoor voorkom je beschadigingen tijdens het transport van de sieraden. Vergeet het bestelnummer niet te vermelden!

Uitzondering

Let op: om hygiënische redenen nemen wij geen gepaste oorbellen retour. Oorbellen dienen daarom in de originele ongeopende verpakking te zitten. Oorbellen waarvan de verpakking is open gemaakt of gewijzigd kunnen niet worden geretourneerd.

Stuur je retourpakket, inclusief het ingevulde retourformulier, op naar onderstaand adres:

Boccia Titanium
Postbus 93
1500 EB Zaandam

Wanneer je een retourzending bij een postkantoor afgeeft, ontvang je een verzendbewijs. Bewaar daarnaast dit verzendbewijs goed.

Download hier het retourformulier: Retour formulier Boccia Titanium

Na ontvangst van retourpakket

Na ontvangst van het product zullen wij beoordelen of het artikel nog in goede staat en compleet is. Is het artikel gedragen en hierdoor bijvoorbeeld, of om andere redenen, beschadigd, of incompleet, dan kunnen wij dit niet accepteren en ontvangt u het artikel wederom retour.

Afhandeling

Vanaf het moment dat je hebt aangegeven de aankoop te willen retourneren, zullen wij zo snel mogelijk en altijd binnen een periode van maximaal 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde artikel, het aankoopbedrag aan je terugbetalen.
Wij wachten met terugbetalen, totdat we het product in nieuwstaat hebben ontvangen.

Garantie
Voor de garantie van onze sieraden verwijzen we je graag door naar de garantie pagina op onze webshop.

Heb je daarnaast nog andere vragen? Neem dan contact op met de klantenservice.