Betaal makkelijk met iDeal
Gratis verzending boven de €75,- in heel Nederland
Boccia Titanium Ketting 08045-03

Boccia Titanium Ketting 08045-03

Terug naar overzicht

169,00 Incl. btw

(0)

De 08045-03 is een goudkleurige gematteerde damesketting met glanzende goudkleurige accenten.

Directe checkout

Productomschrijving

Boccia Titanium 08045-03

Dit elegante design van Boccia Titanium is perfect voor elke gelegenheid! De 08045-03 is een goudkleurige gematteerde damesketting met glanzende goudkleurige accenten. Daarnaast heeft de ketting een lengte van 48cm en beschikt over een klapsluiting. Bovendien ga je lang plezier hebben van dit stijlvolle accessoire. Titanium is een hard en duurzaam materiaal, daarom komen er zelden diepe krassen in. Lichte krassen kunnen met een droge zachte schuurspons of met een pennengum meestal gemakkelijk worden verwijderd van het gematteerde oppervlak.

Boccia Titanium sieraden

De sieraden van Boccia Titanium zijn goed met elkaar te combineren. Ook kun je gemakkelijk sets samenstellen van colliers, oorbellen, armbanden en ringen. Of je nu sportief of chique gekleed gaat, het past bij elke outfit en iedere gelegenheid.

Het merk

Boccia Titanium is het titanium merk van Nederland, dat zijn oorsprong in Duitsland vindt en is opgericht in het jaar 1992. Ontwikkeld door internationale ontwerpers. Alle titanium componenten van de BOCCIA TITANIUM collectie zijn gemaakt van 99,7% puur titanium; het bijzondere materiaal. Het is licht in gewicht, neemt de temperatuur van de huid aan en is zeer huidvriendelijk. Bovendien is het corrosie- en temperatuurbestendig.

Social media

Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe collecties, toffe combinaties en de laatste sieraden of horloge trends? Hou ons dan ook in de gaten op social media. Daarnaast inspireren wij jou wekelijks met verschillende looks en mix & match combinaties! Volg ons via: Facebook & Instagram.

Reviews Schrijf je eigen review

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review